НИЕ ПРАВИМЕ СВЕТОТ ДА ИЗГЛЕДА ПОМАЛ

EARTH, WE’VE GOT IT COVERED.

DHL Import Express го прави увозот на пратките едноставен. Нашата глобална мрежа, следењето на пратките од преземање до достава и царинското посредување го прават увозот на пратките поедноставен и побрз.

Со ДХЛ Експрес другата страна на светот изгледа како да е само зад аголот.

ПРОБАЈТЕ ГО ДХЛ ЕКСПРЕС И УЖИВАЈТЕ ВО НАШИТЕ УСЛУГИ

Плус, добијте можност да освоите награда за двајца за гостување на еден од настаните (со покриени трошоци за пат и сместување) организирани од нашите партнери најблиску до Вас. За повеќе информации посетете го следниот линк: dhl.com/inmotion.

Погледнете ги впечатоците од претходните добитници на наградата тука.

ДХЛ Експрес се грижи за Вашата приватност и Вашите податоци нема да бидат споделени со никого.
Прочитајте повеќе.

КОНТРОЛА

Од закажување на достава на Вашата пратка до промена на адреса на достава, контролирајте го секој аспект од увозот на Вашите пратки преку нашата онлајн алатка.  
ПОБАРАЈТЕ УСЛУГА

ЕДНОСТАВНОСТ

Без скриени трошоци, еден провајдер, еден број на сметка и една валута.
ПОБАРАЈТЕ УСЛУГА

ДОВЕРЛИВОСТ

Со нашата експресна достава која е достапна во повеќе од 220 земји, можете да бидете сигурни дека Вашите увозни пратки ќе пристигнат онаму каде што е потребно, навремено.
ПОБАРАЈТЕ УСЛУГА

ТРАНСПАРЕНТНОСТ

Следете ја Вашата увозна пратка во секое време онлајн.
ПОБАРАЈТЕ УСЛУГА