ЗЕМЈИНАТА ТОПКА, НИЕ ЈА ПОКРИВАМЕ.

EARTH, WE’VE GOT IT COVERED.

Со ДХЛ Експрес можете да бидете спокојни и сигурни кога ги испраќате Вашите пратки и притоа ќе можете да се фокусирате повеќе на она што е важно за развој на Вашиот бизнис. Бидете уверени дека ДХЛ Експрес ќе ги достави Вашите пратки навремено и безбедно. Препуштете ги пратките во наши раце.
ПРОБАЈТЕ ГО ДХЛ ЕКСПРЕС И УЖИВАЈТЕ ДО 30% ПОПУСТ
ДХЛ Експрес се грижи за Вашата приватност и Вашите податоци нема да бидат споделени со никого.
Прочитајте повеќе.

БРЗИНА

Без разлика каде се наоѓате во светот, ДХЛ има инфраструктура и вработени кои ќе Ви овозможат да бидете поврзани со преку 220 земји и територии ширум светот. Со нашата неспоредлива сигурност и брзина Вашите пратки ќе бидат доставени во сигурни раце навремено.
ДОБИЈТЕ (УСЛУГА/ПОНУДА)

ВРЕДНОСТ

Напредните решенија за испорака на ДХЛ не само што овозможуваат секоја пратка да пристигне навреме, туку да пристигне на посакуваната дестинација во одлична состојба и сето тоа по прифатлива цена.
ДОБИЈТЕ (УСЛУГА/ПОНУДА)

ОД ВРАТА ДО ВРАТА

Од документи до пакети, нашата услуга од врата до врата Ви нуди целосно спокојство, бидејќи секоја пратка е лично преземена и доставена до врата навремено како и ветено.
ДОБИЈТЕ (УСЛУГА/ПОНУДА)

ТРАНСПАРЕНТНОСТ

ДХЛ работи едноставно и транспарентно. Тоа значи дека нема промени во дадената цена или дополнителни скриени трошоци. Цената што ја добивате е цената што ја плаќате.
ДОБИЈТЕ (УСЛУГА/ПОНУДА)