НИЕ МОЖЕМЕ ДА ВИ ПОМОГНЕМЕ ДА ГО ПРОШИРИТЕ ВАШИОТ БИЗНИС НАСЕКАДЕ ВО СВЕТОТ. САМО ПОСОЧЕТЕ НИ КАДЕ.

SHIP WORLDWIDE WITH DHL AND RECEIVE (SERVICE/OFFER)

Нашата ДХЛ мрежа покрива 220 земји и територии во светот. Тоа значи дека можете да им верувате на нашите специјалисти во меѓународниот транспорт за достава на Вашата пратка до секоја дестинација, за многу помалку трошоци отколку што мислите.
ИСПРАЌАЈТЕ СО ДХЛ И ДОБИЈТЕ СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА
Плус, добијте можност да освоите награда за гостување на Formula 1® или Formula E за двајца за следното Grand Prix!
Име*
Презиме*
Електронска пошта *
Телефон *
Компанија *
Адреса*
Поштенски код*
Град *
Број на пратки месечно *
Ние се грижиме за Вашата приватност и Вашите податоци нема да ги споделиме со никого.
Прочитајте повеќе.

ВРЕДНОСТ

Ние се стремиме да ги задржиме нештата достапни без разлика на големината на Вашиот бизнис. Нашите услуги се наменети да создадат најсоодветно решение кое ќе ги задоволи Вашите потреби. Од документи до пакети, ние нудиме врвна услуга и многубројни решенија за транспорт кои одговараат на нашите клиенти.
ИСПРАЌАЈТЕ СО ДХЛ И ДОБИЈТЕ СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА

СПЕЦИЈАЛИСТИ ВО МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ

Благодарение на нашата глобална мрежа и неспоредлива стручност, го направивме светот помало и едноставно место за бизнис. Ние ги обучуваме нашите вработени по највисоките стандарди така што секогаш ќе можете да им го доверите Вашиот бизнис на нашите специјалисти во меѓународниот транспорт.
ИСПРАЌАЈТЕ СО ДХЛ И ДОБИЈТЕ СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА

ШПЕДИТЕРСКИ УСЛУГИ

Со нашата незаменлива царинска експертиза, секогаш ќе Ве услужиме брзо, едноставно и сигурно дури и во најсложените ситуации, и беспрекорно ќе ја транспортираме Вашата интернационална пратка.
ИСПРАЌАЈТЕ СО ДХЛ И ДОБИЈТЕ СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА