ИСКОРИСТЕТЕ ЈА НАШАТА СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА ОД 35% ПОПУСТ ЗА ВАШИТЕ ИЗВОЗНИ И УВОЗНИ ПРАТКИ СО ВАЖНОСТ ДО 22.06.2023 СЛЕДНИОТ ПАТ КОГА ЌЕ ИСПРАЌАТЕ ПРАТКА.

DHL Express располага со сопствена меѓународна транспортна мрежа, во која можете да ги транспортирате Вашите пратки брзо и непречено, по однапред позната цена.

 

Што можете да очекувате од нас

  • Експресен транспорт ширум светот
  • Сопствена меѓународна транспортна  мрежа
  • Достапен капацитет и квалитетна услуга
  • Фиксни и транспарентни цени
  • Проактивно следење на пратките 
  • Поддршка од центар за грижа за корисници 
  • Совети од специјалисти во меѓународен транспорт
  • Царинска експертиза