ПРОШИРЕТЕ ГО ВАШИОТ БИЗНИС ШИРУМ СВЕТОТ СО ДХЛ ЕКСПРЕС

ПРОШИРЕТЕ ГО ВАШИОТ БИЗНИС СО ДХЛ ЕКСПРЕС

СТАНЕТЕ ДЕЛ ОД ГЛОБАЛНАТА ТРГОВИЈА СО ПОМОШ НА ДХЛ ЕКСПРЕС

Пополнете ги бараните податоци и ќе бидете контактирани од страна на ДХЛ Експрес:

Име*
Презиме*
Електронска пошта *
Телефон *
Компанија *
Адреса*
Поштенски код*
Град *
Број на пратки месечно *
ДХЛ Експрес се грижи за Вашата приватност и Вашите податоци нема да бидат споделени со никого.
Прочитајте повеќе.

ЕДНОСТАВНОСТ

Без скриени трошоци, еден провајдер, еден број на сметка и една валута.
ПОБАРАЈТЕ УСЛУГА

ДОВЕРЛИВОСТ

Со нашата експресна достава која е достапна во повеќе од 220 земји, можете да бидете сигурни дека Вашите пратки ќе пристигнат онаму каде што е потребно, навремено.
ПОБАРАЈТЕ УСЛУГА

ТРАНСПАРЕНТНОСТ

Следете ја Вашата пратка во секое време онлајн.
ПОБАРАЈТЕ УСЛУГА